فرامرز طیبی، عضو انجمن قطعه سازان کشور

 با توجه به رویکرد جدیدی که در صنعت خودرو در حال پیگیری است، کارشناسان معتقدند، در آینده نه چندان دور، این صنعت می‌تواند وضعیت متفاوتی را تجربه کند و روند رو به بهبودی را آغاز نماید.

حال در این زمینه فرامرز طیبی، عضو انجمن قطعه سازان کشور به بیان نظرات خود پرداخته است.

بخش خصوصی چگونه می‌تواند قیمت‌ها را با توجه به شرایط بازار تنظیم کند؟

به دلیل پویایی که بخش خصوصی از آن برخوردار است، باید گفت این بخش با توجه به شرایط بازار پیش می‌رود و عرضه و تقاضا را تنظیم می‌کند، که این امر منجر به رضایت مشتریان از نظر قیمت تمام‌شده و کیفیت محصولات خواهد شد

چرا مدیریت دولتی همواره مورد اعتراض مشتریان منجر می‌شود؟

معمولا وقتی دولت در مسند مدیریت قرار می‌گیرد، ریشه درآمدهایش به گونه‌ای است که مسایل یا اهمیت چندانی ندارند یا به صورت دستوری انجام می‌شوند، که در نهایت به نارضایتی جامعه از محصول نهایی منجر می‌شود. از سویی چه در حوزه صنعت خودرو و چه در سایر صنایع، اگر کار به افراد متخصص و کاردان سپرده شود، قطعا می‌تواند تاثیر بسزایی در روند تولید، افزایش تولید ناخالص داخلی (GDP) و افزایش رضایت مشتریان از نظر کیفیت و قیمت داشته باشد.

آیا مطالبه‌گری در بخش خصوصی وجود دارد؟

بله، بخش خصوصی به دنبال مطالبه گری است و همواره در درصد شناسایی خلأها و رصد نقاطی است که بتواند ارتقای کیفی و کمی ایجاد کند.

چه تفاوت‌هایی در مدیریت دولتی و خصوصی در قبال به‌روزرسانی فناوری در صنعت خودرو وجود دارد؟

در بخش دولتی، تزریق نقدینگی معمولا با مشکلاتی مواجه می‌شود، اما در بخش خصوصی، این نقدینگی می‌تواند به به‌روزرسانی خطوط تولید و ارتقای کیفیت کمک کند. از طرفی، در بخش صنعت نیز مانند سایر حوزه‌ها، استهلاک وجود دارد و باید بروزرسانی صورت گیرد. باید به واحدهای تحقیق و توسعه و همچنین به‌روزرسانی ماشین‌آلات کمک شود تا ارتقای کیفیت محقق شود. باید گفت، هر کاری که در بخش خصوصی انجام می‌شود، به دلیل وجود نگاه اقتصادی، می‌تواند نتایج مثبت و مؤثری داشته باشد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 5 =